0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voetbalfeest voor Rohda-pupillen

Voetbalfeest voor Rohda-pupillen

Door Ad van den Herik | 5 december 2020 | Nieuws

Kappen, draaien, dribbelen, drijven, penalty’s schieten, duel één tegen één, afwerken op het doel en natuurlijk een onderling voetbaltoernooi. Uit die ingrediënten bestond de voetbalclinic die de 24 selectiespelers van Rohda’76 verzorgden voor de jeugd van zeven tot en met tien jaar. En als klap op de vuurpijl maakten ook de Sint en zijn Pieten nog hun opwachting op sportpark De Broekvelden. En die kwamen niet met legen handen. De Goedheiligman en zijn secondanten haalden voor alle 50 deelnemertjes nog een presentje uit de zak. ,,De selectiespelers hebben er voor de jeugd echt een voetbalfeest van gemaakt. Je zag alleen maar lachende gezichten,’’ concludeerde hoofdtrainer Arjen Linstra na afloop van de clinic. De Koudekerkse oefenmeester greep de gelegenheid direct aan om er nog een training voor de selectiespelers aan vast te plakken.

Foto’s Onno van der Have


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie