0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gezocht: teammanager (m/v) voor 2e elftal

Gezocht: teammanager (m/v) voor 2e elftal

Door Omar Putzu | 28 januari 2021 | Nieuws

Vroeger noemden ze het elftalleider, tegenwoordig spreken we van een teammanager. Nou, zo iemand zoeken we per direct voor het 2e elftal. Een prachtige groep met jonge, gemotiveerde spelers die zo hoog mogelijk willen eindigen in de reserve 3e klas-B.

Jouw rol

Elftalleider of teammanager, het takenpakket blijft hetzelfde. In jouw rol ben je de steun en toeverlaat van trainer Peter van Holstein. Jullie vormen een hechte twee-eenheid. En voor de spelers ben je ‘one of the guys’. Op zaterdag zit je in de dug-out naast de trainer en de wisselspelers. Je deelt een schouderklopje uit aan een teleurgestelde voetballer die net is gewisseld en je hebt een luisterend oor. Als het even kan neem je een kijkje bij de training op dinsdag en/of donderdag. Jij regelt het vervoer bij uitwedstrijden en zorgt dat de tenues klaarliggen. Kortom, alles rond het elftal verloopt gladjes vanwege jouw inbreng.

O ja, naast trainer Peter van Holstein en de spelers, mag je ook Puck van der Hoorn (assistent-scheidsrechter) en Jacques Winkel (verzorger) tot je directe collega’s rekenen.

Contact

Heb je belangstelling of wil je meer weten, neem dan contact op met Hans-Wouter Valk van de technische commissie. Zijn contactgegevens zijn 06-51282753 en tc.rohda76@gmail.com.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie