0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwjaarsrede voorzitter Arjan Griffioen

Nieuwjaarsrede voorzitter Arjan Griffioen

Door Arjan Griffioen | 3 januari 2021 | Nieuws

Beste leden,

Wat een raar begin van een nieuw jaar. Voor het eerst in onze historie geen nieuwjaarsreceptie en dus ook geen toespraak van de voorzitter. Geen wedstrijd van golden oldies, geen jeugdclinic en vooral geen gezelligheid en ontmoeting. We laten een bijzonder jaar achter ons. Een jaar waarin er van voetballen niet veel terecht kwam. De lopende competitie konden we niet afmaken en de nieuwe competitie is afgebroken zonder uitzicht op hoe nu verder.

Veerkrachtig
2021 zou genoeg redenen kunnen hebben om te somberen en bij de pakken neer te gaan zitten. Maar als echte Rohda-leden doen we dat uiteraard niet. Er zijn namelijk genoeg positieve lichtpuntjes en dat wil ik wel even uitlichten. Onze club laat in deze rare tijden zien dat we veerkrachtig zijn. Er wordt nog van alles georganiseerd binnen de kaders van wat mag en kan. De vele vrijwilligers blijven zich gewoon inzetten om alles op orde te houden. Het complex ziet er verzorgd uit en het onderhoud gaat gewoon door. De jeugd kan nog lekker trainen en onderlinge wedstrijden spelen en voor de senioren wordt er in zeer beperkte vorm ook nog wat geprobeerd op te zetten. Wat mij opvalt is dat er eigenlijk niemand klaagt binnen onze club. En dat is toch bijzonder mooi te noemen.

Hoopvol
Wat 2021 ons gaat brengen weet nog niemand. De tijd zal het ons leren. Ik hoop van harte dat we weer met elkaar mogen gaan voetballen en competitie kunnen spelen. Daar zijn we immers voor opgericht. Maar ook dat we weer gezellig en sociaal elkaar kunnen ontmoeten. Want dat is een belangrijk onderdeel van wie wij zijn. Ondanks alle beperkingen en onzekerheden ben ik hoopvol gestemd over onze toekomst. Het verenigingsleven bruist en popelt om weer aan de slag te gaan. Daarom spreek ik de wens uit dat we een mooi en sportief jaar tegemoet mogen zien. Want er zal toch vast wel een moment zijn dat we weer wat meer mogen dan nu.

Inzet
Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar inzet in het afgelopen jaar en ik reken ook graag weer op jullie inzet voor 2021. Met elkaar houden we Rohda’76 aan de gang en met elkaar maken we er wat moois van.

Een hoopvol en sportief nieuwjaar gewenst,

Namens het bestuur,
Arjan Griffioen, voorzitter.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie