0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en Linstra verlengen samenwerking

Rohda’76 en Linstra verlengen samenwerking

Door Omar Putzu | 7 januari 2021 | Nieuws

Ook in het seizoen 2021-2022 trekken Rohda’76 en Arjen Linstra met elkaar op. Dat zijn de vereniging en de trainer overeengekomen. De technische commissie (TC) van Rohda’76 adviseerde het bestuur om het contract te verlengen op basis van de opgedane ervaringen. Hans-Wouter Valk namens de TC: ,,We zien dit seizoen een verhoogde trainingsintensiteit en -duur en een realistische speelwijze, gebaseerd op de kwaliteiten van de spelersgroep. De communicatie is goed en we hebben een gedeelde ambitie om derdeklasser te worden.’’

Klik

Ook de 38-jarige oefenmeester uit Koudekerk hoefde niet lang na te denken om zijn handtekening onder de contractverlening te zetten. ,,Heel simpel eigenlijk, ik rijd met heel veel plezier naar Rohda’76 toe en ik voel me er erg thuis. Daarnaast is de klik met de technische commissie, het bestuur, de technische staf en vooral de spelersgroep meer dan goed in mijn optiek en dat bleek ook uit onze evaluatie.’’ Maar Linstra ziet nog meer redenen om er nog een seizoen aan vast te plakken. ,,Er zit nog veel potentie in de groep en als we samen de schouders eronder zetten kunnen we tot mooie resultaten komen.’’

Foto-onderschrift: Arjen Linstra (midden) verlengt zijn contract bij Rohda’76. Rechts voorzitter Arjan Griffioen, links Hans-Wouter Valk van de technische commissie. Foto Ad van den Herik


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie