0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Toet toet…..80 jaar

Toet toet…..80 jaar

Door Ad van den Herik | 15 januari 2021 | Nieuws

Op 14 januari 2021 moest Andries Bongers zijn longen volzuigen. Diep volzuigen. Op de verjaarstaart van de elftalcoach van Rohda’76 3 brandden maar liefst 80 kaarsjes die hij in één ademtocht moest uitblazen.
Uiteraard lieten zijn spelers deze memorabele gebeurtenis niet ongemerkt voorbijgaan. Vanwege de coronamaatregelen zochten de derde elftalvoetballers naar een passende attentie. In een colonne van maar liefst zeventien auto’s trokken de spelers toeterend langs de woning van Andries aan de Dammekant in Bodegraven. Bovendien kreeg het feestvarken een boek aangeboden, met als titel – hoe kan het ook anders – De Coach. Het is een bundeling van verslagen van de wedstrijden die Andries coachte, tevens voorzien van persoonlijke herinneringen en ervaringen van de spelers.

Foto-onderschrift: de 80-jarige Andries Bongers met zijn boek De Coach


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie