0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Du Chatinier kiest voor Rohda’76, Westmaas keert terug

Du Chatinier kiest voor Rohda’76, Westmaas keert terug

Door Omar Putzu | 12 februari 2021 | Nieuws

In het nieuwe seizoen staat Maico du Chatinier onder de lat bij Rohda’76. De 27-jarige Du Chatinier verdedigt nu nog (voor het derde jaar) het doel van SV Aarlanderveen en stond voor die tijd achttien jaar op de ledenlijst van ARC. Daar doorliep hij alle jeugdelftallen en bij de senioren maakte hij zes jaar deel uit van de selectie.

Blij

Arjen Linstra kent Du Chatinier uit zijn tijd als trainer van Aarlanderveen. ,,Maico is niet alleen een goede keeper, maar hij kan ook goed leiding geven aan de verdediging. Het is een positieve jongen en ik ben blij dat hij voor Rohda’76 heeft gekozen.’’ Een extra doelman is geen overdreven luxe denkt Linstra nu hij straks een deel van het seizoen niet over zijn eerste keeper kan beschikken. ,,Luc Spannemaker gaat aankomende zomer voor zijn studie enkele maanden naar het buitenland,’’ legt Linstra uit.

Westmaas terug

Naast de komst van Du Chatinier, keert Esli Westmaas terug van een eenjarig avontuur bij (ook) Aarlanderveen. Westmaas maakte vele seizoenen deel uit van ons vlaggenschip. Eerder lieten alle huidige selectiespelers al weten dat zij in het nieuwe voetbaljaar weer voor Rohda’76 uitkomen. Hans-Wouter Valk van de technische commissie. ,,We hebben een talentvolle groep. Wat ons betreft is de selectie rond en gaan we met deze spelers het nieuwe seizoen in.’’

Foto-onderschrift: Zittend Esli Westmaas (l) en Maicon du Chatinier, geflankeerd door voorzitter Arjan Griffioen (l) en Hans-Wouter Valk van de technische commissie.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie