0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Du Chatinier kiest voor Rohda’76, Westmaas keert terug

Du Chatinier kiest voor Rohda’76, Westmaas keert terug

Door Omar Putzu | 12 februari 2021 | Nieuws

In het nieuwe seizoen staat Maico du Chatinier onder de lat bij Rohda’76. De 27-jarige Du Chatinier verdedigt nu nog (voor het derde jaar) het doel van SV Aarlanderveen en stond voor die tijd achttien jaar op de ledenlijst van ARC. Daar doorliep hij alle jeugdelftallen en bij de senioren maakte hij zes jaar deel uit van de selectie.

Blij

Arjen Linstra kent Du Chatinier uit zijn tijd als trainer van Aarlanderveen. ,,Maico is niet alleen een goede keeper, maar hij kan ook goed leiding geven aan de verdediging. Het is een positieve jongen en ik ben blij dat hij voor Rohda’76 heeft gekozen.’’ Een extra doelman is geen overdreven luxe denkt Linstra nu hij straks een deel van het seizoen niet over zijn eerste keeper kan beschikken. ,,Luc Spannemaker gaat aankomende zomer voor zijn studie enkele maanden naar het buitenland,’’ legt Linstra uit.

Westmaas terug

Naast de komst van Du Chatinier, keert Esli Westmaas terug van een eenjarig avontuur bij (ook) Aarlanderveen. Westmaas maakte vele seizoenen deel uit van ons vlaggenschip. Eerder lieten alle huidige selectiespelers al weten dat zij in het nieuwe voetbaljaar weer voor Rohda’76 uitkomen. Hans-Wouter Valk van de technische commissie. ,,We hebben een talentvolle groep. Wat ons betreft is de selectie rond en gaan we met deze spelers het nieuwe seizoen in.’’

Foto-onderschrift: Zittend Esli Westmaas (l) en Maicon du Chatinier, geflankeerd door voorzitter Arjan Griffioen (l) en Hans-Wouter Valk van de technische commissie.


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie