0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwsbrief 24 februari

Nieuwsbrief 24 februari

Door Omar Putzu | 24 februari 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 24 februari 2021

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren,

Daar is ‘ie weer: de coronanieuwsbrief. Met melding van een klein beetje verruiming van de trainingsmogelijkheden voor (jeugdige) senioren. Hieronder lees je waar we vanaf 2 tot 15 maart rekening mee moeten houden. 

Trainingsschema

De avondklok blijft gehandhaafd tot in ieder geval maandag 15 maart. Dat betekent dat het alternatieve trainingsschema – zoals we dat hanteren sinds maandag 25 januari 2021 – in ieder geval tot die datum blijft gelden. 

Iets meer trainingsmogelijkheden voor senioren

Met ingang van dinsdag 2 maart mogen spelers tot 27 jaar weer trainen zonder beperkingen. Dat is fijn. De jeugdelftallen deden dat al. Bij de senioren kan dat nu ook bij het 5e elftal. Dat bestaat uitsluitend uit spelers die vallen binnen de leeftijdsgrens. Voor alle overige elftallen blijven de beperkingen gelden: trainen in groepjes van maximaal 2 spelers en op een onderlinge afstand van 1,5 meter. De elftallen kunnen wel gesplitst trainen, waarbij de spelers tot 27 jaar een groep vormen en een groep die bestaat uit jongens die boven de leeftijdsgrens zitten. De ‘oudjes’ trainen dan volgens de geldende beperkingen.

Voor de jeugd verandert er voorlopig niets

Voor de jeugdelftallen gelden geen restricties. Zij kunnen zonder beperkingen trainen en onderlinge wedstrijden blijven spelen. Als de toestand van de grasmat het toelaat, komt ook veld 2 beschikbaar voor het spelen van onderlinge jeugdwedstrijden op zaterdag. 

Doelen blijven aan de ketting

Ook de komende tijd zorgen de trainers ervoor dat de doelen op het kunstgrasveld na de trainingen en wedstrijden aan de ketting gaan. 

Klasse mannen. Al meer dan 100 ‘Rohda-bottles’ verkocht

De verkoop van de IZY-bottles loopt lekker. Er zijn er al meer dan 100 verkocht. Deze actie is opgezet door de spelers van het 1e en 2e elftal. Goed gedaan mannen. Mooi dat jullie je clubhart laten spreken. 

Van iedere verkochte fles gaat € 8 naar de clubkas. Tot 28 februari kun je voor jezelf of jouw elftal nog zo’n coole bottle bestellen. https://izybottles.com/products/rohda76-steun-je-club

Namens het bestuur

Arjan Griffioen, voorzitter


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie