0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Actie-estafette ‘de bal moet rollen’ kent voortvarende start

Actie-estafette ‘de bal moet rollen’ kent voortvarende start

Door Omar Putzu | 14 maart 2021 | Nieuws


Dit jaar organiseert Rohda’76 enkele acties die geld op moeten leveren voor de clubkas. Die initiatieven zijn niet uit luxe geboren, maar broodnodig. Door alle coronamaatregelen derft de vereniging namelijk flink wat kantine-inkomsten. Met een netto-opbrengst van € 1.050 door de verkoop van IZY-bottles, verdient de start van de actie-estafette ‘de bal moet rollen’ het predicaat bemoedigend.


Mitchell van Waveren – aanvoerder van het eerste elftal – en oud Rohda-lid Jim Woerdman namen enkele weken geleden het initiatief om zogenaamde IZY-bottles te gaan verkopen. Een win-winsituatie, want voor iedere verkochte thermosfles vloeide er € 8 in de verenigingskas, terwijl de verkoop ook schoon water opleverde voor waterprojecten in ontwikkelingslanden.


Succes
Uiteindelijk bracht de verkoop voor Rohda’76 € 1.050 in het laadje. Een prachtig resultaat. Mitchell van Waveren overhandigde zaterdag 13 maart de cheque aan voorzitter Arjan Griffioen. ,,Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. En het is mooi dat leden zich betrokken tonen en meehelpen om de vereniging door deze lastige periode heen te helpen. Er volgen nog meer acties en we hopen dat die net zo succesvol zijn,’’ prijst Griffioen de initiatiefnemers.


Bolusactie
De volgende actie in het teken van ‘de bal moet rollen’, is de verkoop van bolussen. De leden ontvangen hierover binnenkort informatie. Dat gebeurt trouwens in nauwe samenwerking met de gewaarde Rohda-sponsor Ko van Daalen (BROOD&KO). Deze Echte Bakker levert vanzelfsprekend uitsluitend kwaliteitsproducten.


Verdubbeling van de opbrengst
Trouwens, ook de Rohda Business Club (RBC) laat zich niet onbetuigd. Die verdubbelt de totale opbrengst van alle acties met een maximum van € 5.000. Griffioen: ,,We hopen dat alle initiatieven bij elkaar een nettoresultaat van € 10.000 euro opleveren. Met die € 5.000 van de
RBC erbij komen we dan uit op € 15.000. Voor de vereniging zou dat prachtig zijn.’’ Na de verkoop van bolussen volgen er in de loop van het jaar nog enkele acties.


‘Opbrengstthermometer’
Iedereen kan op www.rohda76.nl en www.facebook.com/Rohda76 bijhouden hoeveel de acties opleveren. Een heuse opbrengstthermometer geeft namelijk de tussenstand van de opbrengst weer.


Foto-onderschrift: Mitchell van Waveren (midden) met de cheque voor voorzitter Arjan Griffioen (l). Rechts Jim Woerdman.


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie