0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwsbrief 23 maart

Nieuwsbrief 23 maart

Door Omar Putzu | 24 maart 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 23 maart 2021 

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, 

Vanavond gaven de demissionaire premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Wat dat betekent voor trainingen en wedstrijden bij Rohda’76, lees je hieronder. 

Nieuw trainingsschema door verruiming avondklok 

Alle coronamaatregelen blijven onveranderd gehandhaafd tot woensdag 21 april. Wel gaat de avondklok met ingang van woensdag 31 maart een uurtje later in: om 22.00 uur. Dat betekent dat het trainingsschema weer meer begint te lijken op het ‘oude normaal’. Bij deze nieuwsbrief zit het nieuwe trainingsschema zoals dat geldt met ingang van woensdag 31 maart.  

We mogen niet verslappen 

Natuurlijk probeert iedereen zich zo goed mogelijk te houden aan de beperkende maatregelen. Tegelijkertijd merken we dat voor sommigen een kleine opfrisbeurt van de meest essentiële afspraken geen kwaad kan. Hier komen ze: 

 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten en raadpleeg de GGD  
 • Arriveer niet eerder op het veld dan 10 minuten voor aanvang van een training 
 • Arriveer niet eerder op het veld dan 20 minuten voor aanvang van een wedstrijd 
 • Kom in je trainings- en/of wedstrijdtenue naar ons complex 
 • Kleedkamergebruik alleen voor toiletbezoek 
 • Ga na afloop direct naar huis. Douche thuis 
 • Geen toeschouwers/ouders/vrienden/vriendinnen langs de lijn of in de dug-out bij trainingen en wedstrijden. Spreek elkaar hierop aan als het wel gebeurt 
 • Maximaal 2 begeleiders en 1 grensrechter per team bij wedstrijden 
 • Spelers van 28 jaar en ouder: train met een onderlinge afstand van 1,5 meter in groepjes van maximaal 4 personen (dus geen duels en geen partijtjes). Voor spelers tot en met 27 jaar gelden er geen beperkingen 
 • Zet de doelen na een training/wedstrijd terug en leg ze aan de ketting 

  We rekenen op het verantwoordelijkheidsbesef van een ieder. 

  Wedstrijden in mei en juni? 

  De verlenging van het pakket aan coronamaatregelen houdt helaas in dat er voorlopig geen wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld mogen worden. Hopelijk kan dat in mei en juni weer (Regio Cupwedstrijden). Voor de jeugdelftallen en seniorenelftallen die bestaan uit uitsluitend spelers tot en met 27 jaar, blijven onderlinge wedstrijden mogelijk.  

  Tot slot 

  Gelukkig worden door het oprekken van de avondklok de trainingsmogelijkheden iets verruimd. Laten we hopen dat we na de volgende persconferentie weer zicht krijgen op het spelen van wedstrijden. 

   Namens het bestuur 

  Arjan Griffioen, voorzitter 

Het aangepaste trainingsschema:


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie