0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwsbrief 8 maart

Nieuwsbrief 8 maart

Door Omar Putzu | 10 maart 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 08 maart 2021

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren,

Bij stukjes en beetjes krijgen we steeds iets meer zicht op verruimingen van de coronamaatregelen. Ook in de voetbalwereld. Hieronder lees je daar meer over.

Trainingsschema blijft ongewijzigd
De avondklok blijft gehandhaafd tot in ieder geval woensdag 31 maart. Dat betekent dat het alternatieve trainingsschema – zoals we dat hanteren sinds maandag 25 januari 2021 – tot die datum blijft gelden.

Geen kleedkamergebruik
Zowel jeugd- als seniorenelftallen mogen nog steeds geen gebruik maken van de kleedkamers. Thuis omkleden, thuis douchen. Eén kleedkamer blijft open voor toiletbezoekers.

Iets meer trainingsmogelijkheden voor senioren
Spelers tot en met 27 jaar mochten sinds 2 maart al zonder beperkingen trainen. Ook voor de 27-plussers komt er met ingang van dinsdag 16 maart een bescheiden verruiming: zij mogen dan (weer) met 4-tallen trainen in plaats van 2-tallen. Wel nog steeds met een onderlinge afstand van 1,5 meter.

KNVB organiseert Regio Cuptoernooi
De KNVB had vanwege de coronamaatregelen al eerder besloten alle voetbalcompetities te beëindigen. Om aan de staart van dit seizoen toch nog wat wedstrijden te spelen, organiseert de voetbalbond een zogenaamd Regio Cuptoernooi, een kleinschalige competitie met elftallen uit de streek. Een beetje vergelijkbaar met de bekercompetitie aan het begin van ieder seizoen. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, start het Regio Cuptoernooi. Daarover krijg je te zijner tijd nog informatie.

Geen verandering bij de jeugd
Voor de jeugdelftallen golden geen restricties. Dat blijft zo. Zij kunnen zonder beperkingen trainen en onderlinge wedstrijden blijven spelen op zaterdag.

Compliment aan trainers en leiders
Complimenten aan alle trainers en leiders die na afloop van hun training of jeugdwedstrijd de doelen aan de ketting leggen. Dat houden we erin de komende tijd.

Tot slot
Met jullie hoop ik dat we nog voor het einde van dit voetbalseizoen weer goeddeels terug zijn bij het verenigingsleven zoals we dat gewend waren.

Namens het bestuur
Arjan Griffioen, voorzitter


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie