0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en Soccerdream verlengen samenwerking

Rohda’76 en Soccerdream verlengen samenwerking

Door Omar Putzu | 23 maart 2021 | Nieuws

De samenwerking tussen Rohda’76 en Soccerdream bevalt beide partijen goed. Voor de twee partners reden genoeg om ook in het voetbalseizoen 2021-2022 samen op te trekken.

Soccerdream, de voetbalschool van Vlatko Lazic, startte in augustus 2020 met het trainen van de Rohda-jeugd tot en met 12 jaar. Dat gebeurt op dinsdag- en donderdagavond. De trainers van Soccedream krijgen ondersteuning van enkele enthousiaste Rohda-vrijwilligers. Zij spannen zich iedere training in om op een uitdagende manier de jonge spelers en speelsters alle basisvaardigheden aan te leren: de bal trappen, stoppen, aan- en meenemen, snelheid, coördinatie, creativiteit, partijspelen. En bovenal spelplezier.

Tevreden

Eddie Plomp, lid van de technische commissie bij de jeugd: ,,Wij werken nu bijna driekwart seizoen samen en over de inbreng van Soccerdream zijn wij erg tevreden. En gelukkig is dat wederzijds en daarom verlengen we het contract met een seizoen.’’

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk ook om hoe de kinderen de trainingen zelf beleven en hoe de ouders de begeleiding van hun kinderen ervaren.

Progressie

Naar dat laatste deden Lazic en zijn trainers onderzoek. Om nog beter aan te sluiten op de wensen, verwachtingen en behoeften, enquêteerde Soccerdream de spelers en hun ouders. Bijna 100 vragenformulieren kwamen ingevuld retour. Die lieten heel veel positieve reacties zien en aanbevelingen om het nog beter te doen. Lazic: ,,Dat zien wij op de trainingen terug, want de kinderen reageren enthousiast. Zij hebben in de achterliggende maanden flinke progressie geboekt met hun basistechniek en ook op het gebied van discipline. Het is fijn dat we daar een vervolg aan mogen geven.’’

Foto-onderschrift:

  1. De handtekeningen onder de contractverlenging. Links voorzitter Arjan Griffioen en Vlatko Lazic
De trainers van Soccerdream

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie