0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en Soccerdream verlengen samenwerking

Rohda’76 en Soccerdream verlengen samenwerking

Door Omar Putzu | 23 maart 2021 | Nieuws

De samenwerking tussen Rohda’76 en Soccerdream bevalt beide partijen goed. Voor de twee partners reden genoeg om ook in het voetbalseizoen 2021-2022 samen op te trekken.

Soccerdream, de voetbalschool van Vlatko Lazic, startte in augustus 2020 met het trainen van de Rohda-jeugd tot en met 12 jaar. Dat gebeurt op dinsdag- en donderdagavond. De trainers van Soccedream krijgen ondersteuning van enkele enthousiaste Rohda-vrijwilligers. Zij spannen zich iedere training in om op een uitdagende manier de jonge spelers en speelsters alle basisvaardigheden aan te leren: de bal trappen, stoppen, aan- en meenemen, snelheid, coördinatie, creativiteit, partijspelen. En bovenal spelplezier.

Tevreden

Eddie Plomp, lid van de technische commissie bij de jeugd: ,,Wij werken nu bijna driekwart seizoen samen en over de inbreng van Soccerdream zijn wij erg tevreden. En gelukkig is dat wederzijds en daarom verlengen we het contract met een seizoen.’’

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk ook om hoe de kinderen de trainingen zelf beleven en hoe de ouders de begeleiding van hun kinderen ervaren.

Progressie

Naar dat laatste deden Lazic en zijn trainers onderzoek. Om nog beter aan te sluiten op de wensen, verwachtingen en behoeften, enquêteerde Soccerdream de spelers en hun ouders. Bijna 100 vragenformulieren kwamen ingevuld retour. Die lieten heel veel positieve reacties zien en aanbevelingen om het nog beter te doen. Lazic: ,,Dat zien wij op de trainingen terug, want de kinderen reageren enthousiast. Zij hebben in de achterliggende maanden flinke progressie geboekt met hun basistechniek en ook op het gebied van discipline. Het is fijn dat we daar een vervolg aan mogen geven.’’

Foto-onderschrift:

  1. De handtekeningen onder de contractverlenging. Links voorzitter Arjan Griffioen en Vlatko Lazic
De trainers van Soccerdream

Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie