0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ‘Zie jij jezelf daar zitten?’

‘Zie jij jezelf daar zitten?’

Door Omar Putzu | 10 maart 2021 | Nieuws | Van de bestuurstafel

Voorzitter Arjan Griffioen en secretaris Piet Spannemaker zwaaien in november af als bestuurslid. Zij hebben er dan negen, respectievelijk zes jaar opzitten. Hans Zuidland beraadt zich nog op het verlengen van zijn penningmeesterschap. Hoe dan ook, we zoeken nieuwe bestuursleden. En misschien is dat wel iets voor jou.

Mooi dat Arjan en Piet bijtijds aangeven dat zij het stokje willen doorgeven. Dan hebben zij ruimschoots de tijd om hun opvolgers in te werken. En als het aan het vertrekkende duo ligt breidt het bestuur getalsmatig flink uit. Dat heeft een reden. Arjan: ,,In het verleden hebben we gekozen voor een dagelijks bestuur dat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester bestaat. Dit met de bedoeling om de vereniging op hoofdlijnen te besturen. Het aansturen van de verschillende commissies die we hebben, hoort daar ook bij. Dat laatste moet in onze ogen anders, om de commissies – en dus de hele vereniging – nog beter te laten functioneren.’’

Optimaal functioneren
Daarom denken de afzwaaiers aan een breed samengesteld bestuur. Piet legt dat verder uit: ,,Wij zien als ideaalbeeld dat iedere commissie in het bestuur vertegenwoordigd is. Zo’n brede bestuurssamenstelling zorgt voor kortere lijnen en een goede uitwisseling van informatie en een optimaal functioneren van de diverse commissies.’’ Piet ziet nog meer voordelen: ,,De voorzitter, secretaris en penningmeester kunnen zich dan richten op de lange termijnvisie van de vereniging, het overleg met de gemeente, de KNVB en de nieuwe beheerstichting voor de sportaccommodaties, de verduurzaming van het complex enz.’’

Iets voor jou?
Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Zie jij jezelf daar zitten in de bestuurskamer? Misschien wil je eerst wel iets meer weten, van wat het nu precies inhoudt als je bestuurslid bent. ,,Dat kan,’’ zegt Arjan. ,,Wie nieuwsgierig is kan met Piet of mij bellen, maar een keer sfeer proeven in onze bestuursvergadering werkt ook erg verhelderend. En weet dat 500 leden het waarderen als jij je inzet voor de vereniging.’’
Meer informatie bij Arjan Griffioen (06-48197636) en Piet Spannemaker (06-14485803).


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie