0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda-kantine verandert tijdelijk in studiezaal

Rohda-kantine verandert tijdelijk in studiezaal

Door Omar Putzu | 14 april 2021 | Nieuws

De kantine van Rohda’76 krijgt tijdelijk een andere bestemming: een studiezaal voor scholieren en studenten. Die kunnen hier met ingang van maandag 19 april gratis terecht om hun huiswerk te maken of online lessen en colleges te volgen. En als ze behoefte hebben aan een break, dan mogen ze een balletje trappen op het complex aan de Broekveldselaan.

Niks geen benauwd zolderkamertje of een laptop op schoot in een overvolle huiskamer met de radio en tv aan om te huiswerk te maken of lessen en colleges te volgen. Dat vinden ook de Rotary Bodegraven, raadscommissielid Valentijn Zoomers (VVD Bo-Re) en Rohda’76. Zij sloegen de handen ineen om voor studerende jongeren een plek in te richten die ruim van opzet zijn en veel lichtinval hebben. En tegelijkertijd een ruimte waar je ook andere jongeren ontmoet. De gemeente draagt haar steentje bij aan dit project door onder andere het beschikbaar stellen van bureaustoelen. 

Tijdsblokken

De studieplekken komen iedere werkdag in twee afzonderlijke tijdsblokken beschikbaar, namelijk van 09.00-12.45 uur en van 13.15-17.00 uur. De bar blijft gesloten. Wie mee doet neemt zijn/haar eigen eten en drinken mee. Vanzelfsprekend gelden alle coronamaatregelen. De organisatoren zien toe op de naleving hiervan. Leerlingen en studenten die gratis gebruik willen maken van dit aanbod, moeten zich wel uiterlijk vier uur van tevoren aanmelden via deze link www.supersaas.nl/schedule/login/StudieplekkenBR/beschikbaarheid_studieplekken

Wil je meer weten? Dat kan. Bel 06-12507968 of mail naar: studieplekkenbr@gmail.com

Foto-onderschrift: De kantine wordt tijdelijk een studiezaal.


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie