0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geen jeugdlid en toch meetrainen? Dat kan bij Rohda’76!

Geen jeugdlid en toch meetrainen? Dat kan bij Rohda’76!

Door Omar Putzu | 23 mei 2021 | Nieuws

Uit het oogpunt van volksgezondheid en persoonlijk welbevinden, vindt Rohda’76 het belangrijk dat jongeren sporten. Daarom nodigt zij de Bodegraafse jeugd tot 19 jaar uit om ruim twee weken gratis mee te trainen met de Rohda-jeugdelftallen. De jeugdige gasten kunnen van dinsdag 1 tot en met donderdag 17 juni ontdekken of zij voetballen in verenigingsverband leuk vinden.

Stuur een mail

Jongens en meisjes tot 19 jaar, en die geen lid zijn van Rohda’76, mogen met ingang van maandag dinsdag 1 juni gratis meetrainen. Zij moeten zich wel van tevoren opgeven. Eddie Plomp, van de technische jeugdcommissie, legt uit hoe dat in zijn werk gaat. ,,Wie mee wil trainen kan een mailtje sturen naar jeugd@rohda76.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd. Wij nemen dan contact op en kijken bij welk elftal deze jongere kan meetrainen.’’

Deze manier van aanmelden geldt ook voor vrienden en vriendinnen van Rohda-spelers en -speelsters. Ook die moeten eerst een mailtje sturen.

Thuis omkleden

Gelukkig kunnen de jeugdelftallen al geruime tijd trainen zonder beperkingen. Zij hoeven op het veld bijvoorbeeld geen onderlinge afstand van 1,5 meter aan te houden. Het is overigens nog niet helemaal zoals ‘vroeger’, doet Plomp uit de doeken. ,,De kantine blijft dicht en ook de kleedkamers mogen we nog niet gebruiken. De spelers komen dus in hun voetbaluitrusting naar Rohda’76 en vertrekken na afloop direct om thuis te douchen. Ook mag er geen publiek langs de lijn staan.’’


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie