0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwsbrief 17 mei

Nieuwsbrief 17 mei

Door Omar Putzu | 19 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 17 mei 2021


Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren,


De versoepelingen die het kabinet vorige week al aankondigde met ingang van woensdag 19 mei gaan definitief door. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames afneemt. Overigens brengen die versoepelingen voor het reilen en zeilen bij Rohda’76 geen wereldschokkende veranderingen teweeg. Hieronder lees je de consequenties.


Geen wijziging trainingsschema
Om praktische redenen handhaven we het huidige trainingsschema; ook nu er weer iets meer mag. De kleedkamers blijven dicht.


Terras voorlopig nog niet open
De kantine blijft nog gesloten, maar het terras mag weer open met ingang van woensdag 19 mei. Die openstelling is echter gebonden aan nogal wat voorwaarden en regels, waardoor wij op dit moment geen mogelijkheden zien hier een praktische invulling aan te geven.


Voor de jeugd verandert er niets
De jeugd tot en met 19 jaar mocht al zonder beperkingen trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Dat blijft zo. Oefenen tegen andere verenigingen mag nog steeds niet. Laten we hopen dat dit bij de volgende versoepelingsronde wel kan. En voor de jeugd bestaat nog steeds de
kans dat zij nog voor de zomervakantie wedstrijden gaan spelen voor de zogenaamde Regio Cup.


Kleine versoepeling bij trainingen voor senioren
Senioren tot 27 jaar konden al zonder beperkingen trainen. Dat gold niet voor senioren boven die leeftijdsgrens. Die moesten in groepjes van maximaal vier spelers trainen met een onderlinge afstand van 1,5 meter. Met ingang van woensdag 19 mei mogen zij trainen in groepen van maximaal 30 spelers, maar nog steeds met een onderlinge afstand van 1,5 meter. Dus nog steeds geen partij- of positiespel en onderlinge duels. Wedstrijden tussen Rohda- teams zijn alleen toegestaan voor elftallen die bestaan uit spelers tot 27 jaar. Zonder publiek.


Ook perspectief voor zaalvoetballers
Goed nieuws voor de zaalvoetballers. Zij mogen met ingang van woensdag 19 mei weer trainen met maximaal 30 personen, maar wel in groepjes van twee spelers/speelsters.


Tot slot
Gelukkig mag er weer iets meer en hopelijk zet die trend zich de komende week steeds verder door.


Namens het bestuur
Arjan Griffioen, voorzitter


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie