0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Pim de Visser kiest voor Rohda’76

Pim de Visser kiest voor Rohda’76

Door Omar Putzu | 19 mei 2021 | Nieuws

Na de eerder aangekondigde komst van keeper Maico du Chatinier en de terugkeer van Esli Westmaas (van Aarlanderveen), kiest nu ook Pim de Visser voor Rohda’76. De 20-jarige aanvallende middenvelder komt over van derdeklasser Gouda.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd deed Pim al bij diverse verenigingen ervaring op. Hij begon zijn carrière in de jeugd van zustervereniging ESTO. Na zijn verhuizing van Bodegraven naar Reeuwijk-Dorp voetbalde Pim bij RVC’33. Vervolgens lijfde ARC hem in. Uit die tijd kent hij onze selectiespeler Niels Valk.

Kennismakingstraining

Na zijn juniorentijd koos Pim voor Gouda, omdat daar enkele vrienden van hem al speelden. Uit zijn middelbare schooltijd in Gouda kent Pim nog enkele selectiespelers van Rohda’76, waaronder keeper Luc Spannemaker. Inmiddels heeft Pim er bij de selectie van trainer Arjen Linstra al een kennismakingstraining opzitten. ,,Dat beviel goed. Het niveau lag heel hoog. Ik hoop op een mooi seizoen waarin ik van toegevoegde waarde kan zijn met assists en goals,’’ klinkt Pim enthousiast.

Goals

Ook Linstra ziet in de nieuwkomer een welkome aanvulling van zijn selectie. ,,Hij voegt meer diepgang toe aan de huidige groep en hij maakt geregeld een goal.’’

De spelersgroep reageerde enthousiast op de kennismaking met Pim, zo signaleerde Hans-Wouter Valk van de technische commissie. ,,Bij de samenstelling van de selectie zoeken we naar een goede balans tussen spelers van de eigen vereniging en jongens die graag bij ons komen voetballen en waarvan wij denken dat ze van toegevoegde waarde zijn. Zulke spelers hopen wij voor een langere tijd aan Rohda’76 te binden.’’

Foto-onderschrift: Pim de Visser geflankeerd door Hans-Wouter Valk (l) en trainer Arjen Linstra.


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie