0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 3 juli: klusdag bij Rohda’76

Zaterdag 3 juli: klusdag bij Rohda’76

Door Omar Putzu | 10 juni 2021 | Nieuws

Na een absentie van enkele jaren staat die weer op de agenda: de Rohda-klusdag. Zo aan het einde het seizoen met elkaar de handen uit de mouwen steken om ons prachtige sportpark nog meer te laten shinen.

Om 08.30 uur ontvangen we je met een kop koffie om vervolgens aan de slag te gaan. Wat er zoal te doen valt? Reclameborden soppen, tribune aanvegen, trainingsdoeltjes repareren, de kantine cleanen, snoeiwerkzaamheden en tal van andere onderhoudsklussen. Rond het middaguur staan er een broodjes voor je klaar. Daarna klussen we nog even door om na afloop gezellig na te praten met een drankje erbij. We kunnen alle menskracht (18+) gebruiken: gedreven senioren, bevlogen ouders van jeugdspelers en betrokken vrijwilligers.  Zet hem in je agenda: zaterdag 3 juli. Aanmelden is niet nodig.


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie