0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 3 juli: klusdag bij Rohda’76

Zaterdag 3 juli: klusdag bij Rohda’76

Door Omar Putzu | 10 juni 2021 | Nieuws

Na een absentie van enkele jaren staat die weer op de agenda: de Rohda-klusdag. Zo aan het einde het seizoen met elkaar de handen uit de mouwen steken om ons prachtige sportpark nog meer te laten shinen.

Om 08.30 uur ontvangen we je met een kop koffie om vervolgens aan de slag te gaan. Wat er zoal te doen valt? Reclameborden soppen, tribune aanvegen, trainingsdoeltjes repareren, de kantine cleanen, snoeiwerkzaamheden en tal van andere onderhoudsklussen. Rond het middaguur staan er een broodjes voor je klaar. Daarna klussen we nog even door om na afloop gezellig na te praten met een drankje erbij. We kunnen alle menskracht (18+) gebruiken: gedreven senioren, bevlogen ouders van jeugdspelers en betrokken vrijwilligers.  Zet hem in je agenda: zaterdag 3 juli. Aanmelden is niet nodig.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie