0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geslaagde eerste editie ReBo-Trofee

Geslaagde eerste editie ReBo-Trofee

Door Omar Putzu | 22 augustus 2021 | Nieuws

RVC’33 mag zich de eerste winnaar noemen van de ReBo-Trofee, een toernooi voor voetbalverenigingen uit de gemeente. De ‘dorpers’ vergaarden zeven punten. Zij zegevierden tegen ESTO (2-0) en Bodegraven (5-2) en speelden gelijk tegen Rohda’76 (2-2). De ploeg van Arjen Linstra sleepte vier punten in de wacht, goed voor een derde plaats. ESTO eindigde met zes punten als tweede en Bodegraven puntloos als vierde.

Rohda’76 had het initiatief genomen voor deze sportieve onderlinge krachtmeting, maar de wedstrijden werden – met mooi weer en onder grote publieke belangstelling – gespeeld bij de 101-jarige voetbalvereniging Bodegraven. De gerenoveerde grasvelden van Rohda’76 zijn namelijk nog niet speelklaar.

Naast het gelijke spel tegen RVC’33 (doelpunten Pim de Visser en Niels Boverhuis) verloor Rohda’76 met 2-1 (Pim de Visser) van buur ESTO en wonnen de blauwwitten (Joppe van Veldhuizen en Rick Vogels) op vrijdagavond met 2-0 van Bodegraven, straks ook tegenstander in de competitie. Het is de bedoeling dat het toernooi uitgroeit tot een jaarlijks terugkerend evenement. Hopelijk sluiten in 2022 ook CVC Reeuwijk, WDS en De Rijnstreek aan.

Foto-onderschrift: Jeroen Schouten zet een RVC’er de voet dwars. Foto Danny de Vries.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie