0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 laadt accu op in Groningen

Rohda’76 laadt accu op in Groningen

Door Omar Putzu | 29 augustus 2021 | Nieuws

Met 40 spelers en begeleiders sloeg de selectie van Rohda’76 zijn trainingskamp op in Groningen. Uiteraard met het doel om de voorbereiding op het nieuwe seizoen een flinke boost te geven. De extra trainingsarbeid startte trouwens vrijdagmorgen in alle vroegte op het eigen sportcomplex in Bodegraven. Daarna stapten de Bodegravers in een luxe touringcar, op weg naar Groningen.

Naast een stadiontour bij FC Groningen, een pubquiz op vrijdagavond en een cityrun op zaterdagmorgen stond er op zaterdagmiddag een oefenwedstrijd op het programma tegen het Groningse Amicitia. Randstedelingen tegen noordelingen. Het tweede elftal toonde zich met een 5-2 overwinning schotvaardig. Jeroen Schouten (3x), Vincent Vermeer en Siedrik Berends onderscheidden zich als schutters.

Dominant

Ook het eerste elftal van Rohda’76 won afgetekend met 4-2 tegen de Groningse vierdeklasser door doelpunten van Mitchell van Waveren (2x), Rick Vogels en Steven Holthuijsen. ,,De eerste helft speelden we heel dominant,’’ zag trainer Arjen Linstra. ,,Daarna zakten we wat terug, maar uiteindelijk wonnen we relatief eenvoudig,’’ analyseerde de Rohda-coach. ,,Het was een topweekend: de faciliteiten van het hotel waren geweldig, de sfeer was goed, we hebben leuke teamthema’s gedaan en je leert de spelers toch ook weer op een andere manier kennen.’’

Foto-onderschrift: Het eerste elftal van Rohda’76 gebroederlijk op de foto met de spelers van het Groningse Amicitia.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie