0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Voetbalkampioenschap Bodegraven-Reeuwijk als probeersel

Voetbalkampioenschap Bodegraven-Reeuwijk als probeersel

Door Omar Putzu | 8 augustus 2021 | Nieuws

In de jaren 70 en 80 streden ESTO, Bodegraven, De Rijnstreek en Rohda’76 jaarlijks in augustus om het voetbalkampioen van Bodegraven. Dat toernooi beleeft vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus zijn reprise, nu aangevuld met de clubs uit Reeuwijk.

Het idee van het opnieuw organiseren van het evenement borrelde op aan de bestuurstafel van Rohda’76. Die vereniging sondeerde de belangstelling bij de andere zes verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk. ESTO, Bodegraven en RVC’33 toonden zich meteen enthousiast. WDS, CVC Reeuwijk en De Rijnstreek ook, maar hadden al iets anders op het programma staan. Als deze opzet aanslaat, kan het toernooi uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement waaraan alle zeven voetclubs deelnemen.

Omdat de grasvelden van Rohda’76 nog niet bespeelbaar zijn, worden alle wedstrijden bij de voetbalvereniging Bodegraven gespeeld. De voetbalpotjes duren 2 x 30 minuten en staan onder leiding van scheidsrechters uit Bodegraven-Reeuwijk. Op veld twee staan nog enkele wedstrijden op het programma waaronder de vrouwen van Rohda’76 tegen die van ESTO (vrijdag 20 augustus om 20.00 uur) en eentje tussen de veteranen van Bodegraven en ESTO (zaterdag 21 augustus om 12.00 uur).

Vrijdag 20 augustus
19.30 uur        ESTO – RVC’33
20.55 uur        VVB – Rohda’76

Zaterdag 21 augustus
12.30 uur        VVB – RVC’33
13.55 uur        ESTO – Rohda’76
15.20 uur        RVC’33 – Rohda’76
16.45 uur        VVB – ESTO

Foto-onderschrift: Bodegraven en Rohda’76 treffen elkaar op het toernooi en later dit seizoen in de competitie, net als in 2019. Archieffoto Rohda’76.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie