0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Doe mee met de Vriendenloterij!

Doe mee met de Vriendenloterij!

Door Ad van den Herik | 26 september 2021 | Nieuws

Beste clubleden,

Rohda ’76 is enorm blij met zoveel vrijwilligers. Daarom gaan wij eind van dit seizoen voor de vijfde keer de Rohda-Familiedag organiseren. Een lustrumeditie waarbij we groots willen uitpakken. Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij!

Op 29 september tussen 19.00 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor Rohda ‘76. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de lustrumeditie van de Rohda-Familiedag.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-
  • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar info@rohda76.nl Hoe meer loten we verkopen, hoe groter we de Lustrumeditie van de Rohda-Familiedag kunnen organiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,
Erik Dijk, voorzitter sponsorcommissie


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie