0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO17: Een elftal gescoord!

MO17: Een elftal gescoord!

Door Ad van den Herik | 19 september 2021 | Nieuws

Vorige week bleven de punten in Zoetermeer, bij DSO, maar vandaag heeft de MO17 zichzelf een goede dienst bewezen door zelfvertrouwen te tanken in de laatste bekerwedstrijd, tegen Jodan Boys. De Rohda-meiden lieten er geen twijfel over bestaan en waren van start af aan de sterkste ploeg. Het team heeft lekker gespeeld, de meiden weten elkaar goed te vinden. En als zelfs speelsters van de tegenstander je na afloop vertellen dat ons elftal een leuk team is, dan hebben we een mooi visitekaartje afgegeven. Alle complimenten, meiden! De uitslag was maar liefst 0-11, met doelpunten van Sam, Sophie (2), Marjolein (2) en Kyra (6!). Op naar de competitie!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie