0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 bekert verder na monsterzege: 10-0

Rohda’76 bekert verder na monsterzege: 10-0

Door Ad van den Herik | 18 september 2021 | Nieuws

Geen euforie als je net met 10-0 hebt gewonnen en ‘gewoon’ verder bekert. Trainer Arjen Linstra toont zich ingetogen na de poulewinst voor de KNVB-beker. ,,Dit was geen graadmeter voor ons voor de competitie. In dat opzicht had ik liever een tegenstander uit de derde klas gehad,’’ verzuchtte Linstra na de walk over tegen HDV: Houdt Dapper Vol. Dat dappere bij de Hagenaars gold misschien nog net voor de eerste helft, maar zeker niet voor het vervolg. Door Pim de Visser, Rick Vogels en de teruggekeerde Daniël van Leeuwen ging Rohda’76 halverwege de wedstrijd al fier met 3-0 aan de leiding. De basis voor een monsterscore, zo bleek in het tweede bedrijf.

Dubbele cijfers
Want na de wissel van speelhelft verloren de Bodegravers niks van hun scherpte. In tegendeel, de blauwwitten voerden de score nog verder op. En hoe? Van Leeuwen (2), Wessel Sterk (2),  De Visser, Siedrik Berends en Rick Baelde tilden de uitslag naar dubbele cijfers. ,,Een zeer matige tegenstander,’’ besloot Linstra met een gevoel voor understatement. En omdat HMSH onderuit ging bij Stellendam plaatst Rohda’76 zich zelfs voor de knock-outfase van het bekertoernooi.

Foto-onderschrift: Pim de Visser scoort één van zijn twee doelpunten. Daniël van Leeuwen loopt al juichend weg. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie