0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Veterinnen gezocht!

Veterinnen gezocht!

Door Ad van den Herik | 8 september 2021 | Nieuws

De veterinnen van Rohda’76 hebben het seizoen weer afgetrapt. Afgelopen jaar kon er vanwege coronamaatregelen de meeste tijd slechts in kleine clubjes worden getraind. Inmiddels is het gelukkig weer toegestaan om een normale training te houden en zijn ook partijtjes weer mogelijk!

Trainen op maandagavond
De trainingen, die door drie verschillende trainers worden verzorgd, zijn voortaan op maandag van 20.00-21.00 uur. Bert van Dijk, Erik Dijk en Piet Spannenmaker geven de trainingen. De veterinnen trainen een keer per week en mogelijk spelen we een keer een oefenduel, officiële wedstrijden spelen we niet.

Kom gratis meetrainen
De dames, in leeftijd variërend van twintigers tot veertigers, vinden het leuk als meer voetbalsters komen. Het is mogelijk om drie keer gratis mee te trainen, om te kijken of het iets voor je is. Ervaring is niet nodig!
Keertje meedoen? Meld je aan bij Annemiek (06-45422688).


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie