0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vliegende start MO17

Vliegende start MO17

Door Ad van den Herik | 6 september 2021 | Nieuws

Nieuw team, nieuwe competitie, wat is het lekker om weer op dat gras te staan. Het echte gras, van veld 2, dat zo mooi is opgeknapt deze zomer!
Woubrugge is de eerste tegenstander die er in deze bekercompetitie aan moet geloven. Bloednerveus komen de meiden de kleedkamer uit. Strakke koppies. Vastbesloten het publiek te laten zien wat ze waard zijn. Ze zijn er klaar voor!
En jawel, dat laten ze zien ook. Jammer voor Woubrugge, maar daar wordt overheen gewalst. Er wordt goed gekeken, druk gezet, onderling gecoacht, samengespeeld. Met de rust staat Rohda met maar liefst 7-0 voor. “Een bijna perfecte eerst helft,” volgens coach Mehdi. De tweede helft wordt lastiger. “De voorsprong zat al in het hoofd van onze meiden en de tegenstander werd een stuk fysieker,” vertelt Mehdi na afloop. Rohda blijft rustig en reageert niet op provocaties, maar het goede spel komt er niet meer uit. Uiteindelijk rondt Rolinde de wedstrijd af op 8-0.
De kop is er af, ons topteam heeft de eerste punten binnen!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie