0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wanted: Fotograaf des Verenigings!

Wanted: Fotograaf des Verenigings!

Door Ad van den Herik | 8 september 2021 | Nieuws

Nederland kent een Fotograaf des Vaderlands. Iemand die fungeert als ambassadeur voor de fotografie. En om glans te geven aan die eretitel schiet de Fotograaf des Vaderlands tal van plaatjes over uiteenlopende thema’s. Bij Rohda’76 zoeken we een Fotograaf des Verenigings. Liefst meerdere.

Hup, klikken maar
Tot voor enkele jaren geleden schoot de zeer gewaardeerde Kees van der Wilk iedere zaterdag – van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag – foto’s op ons complex. Actieplaatjes en elftalfoto’s: van ukkies tot pupillen, van junioren tot senioren (m/v). Kees legde alles vast met zijn camera en publiceerde dan een selectie op onze verenigingswebsite. Ook bij toernooien, recepties, huldigingen en andere belangwekkende gebeurtenissen zoomde Kees in met zijn lens en klikte er op los. Het archief van Kees telt vooral veel actiefoto’s van (competitie)wedstrijden van ons 1e elftal. Die momentopnamen gebruikte Rohda’76 ook voor persuitingen.

Bij toerbeurt
Jammer genoeg doet Kees dat niet meer, terwijl we toch graag iedere week ons verenigingsleven willen vastleggen op beeld. En graag willen we in de lokale media de prestaties van het eerste elftal uitdragen, blijvende naamsbekendheid verwerven. En daarom zoeken wij meerdere mensen die – eventueel bij toerbeurt – foto’s (en filmpjes) willen maken. In het bijzonder zoeken wij (een) fotograaf/fotografen die actiefoto’s maakt/maken bij de wedstrijden van het eerste elftal.

Interesse? Meer weten?
Mail naar info@rohda76.nl of bel met Ad van den Herik (06-42368404) van de commissie social media Rohda’76.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie