0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Martijn Straver Broekvelder van de Week

Martijn Straver Broekvelder van de Week

Door Ad van den Herik | 6 oktober 2021 | Nieuws

Terug van weggeweest: Broekvelder van de Week. Na elke competitie wedstrijd van Rohda’76 zal er een Broekvelder van de Week gekozen worden. Uiteraard heeft een publiek inspraak door een ouderwetse sms te sturen naar de inmiddels ex-leider en weer selectiespeler zijnde Siederik Berends.  

Over de uitslag tegen Nicolaas Boys (0-3) zullen we het maar niet te veel hebben, want die was voor Rohda’76 even slecht als het weer afgelopen zaterdagmiddag. De Broekvelder van de Week stond de eerste competitiewedstrijd uit tegen Woerden nog wissel omdat hij ziek was, maar afgelopen zaterdag was de jongste Rohda’76-selectiespeler op het veld tevens de beste: Martijn Straver (op archieffoto).  

Martijn, ook wel Tinus genoemd binnen de selectie en zwager van Tygo Zwaan, won werkelijk alle duels deze middag achterin. Hij kopte bij wijze van spreken nog een vliegtuig uit de lucht want de bal en de aanvaller van Nicolaas Boys kwamen niet langs hem.  

Een meer dan terechte uitverkiezing tot Broekvelder van de Week. Hopelijk trekt onze Tinus deze lijn nog lang door en kunnen we hem nog vele malen zien opstomen langs de lijn!  


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie