0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Be Fair mooi opgerold

Be Fair mooi opgerold

Door Ad van den Herik | 30 oktober 2021 | Nieuws

Voor de MO17 wordt de klok net een dag te laat verzet. Het aanvangstijdstip van de wedstrijd staat op 8.30 uur. In overleg met de scheids en de tegenstander wordt besloten om 10 minuten later te starten, zodat het toch alvast ietsjes minder donker is op deze grijze dag… Hoog tijd voor de wintertijd dus, zodat het al wat vroeger licht is in de ochtend J

Ondanks dat hele vroege donkere tijdstip en ondanks de regen zijn de meiden er klaar voor. Met de mooiste basisplaats voor Anouk vD en de mooiste nieuwe positie voor Rolinde beginnen we. Binnen een paar minuten hebben we de eerste corner te pakken waarna Kyra de bal loeihard – helaas – op de paal schiet. De eerste aankondiging voor wat komen gaat. Want de volgende corner, even later, vangt Rolinde op en zij schiet hem er in. De 1-0 is daar. Rohda blijft actief op de helft van Be Fair. De corners blijven volgen en de doelpunten daaruit ook. Keeper Maaike hoeft niet heel veel te doen en daarom valt haar mooiste redding, over de grond, extra op. Met 5-0 gaan we de rust in.

Ga zo door’
Met een paar extra aanwijzingen en vooral ‘ga zo door’ van de coach in de pocket, trappen we de tweede helft af. De verdediging blijft de bal aangeven en middenveld en aanvallers maken het af. Althans, na de 6-0 staakt de productie even. De meiden blijven leuke acties maken, met daarbij de mooiste bijna gelukt-actie: poging tot omhaal van Sophie. Maar de doelpunten blijven uit. Van achteruit worden de meiden vooruit gebruld door de mooiste hardste schreeuwer Anouk V. De ban wordt weer gebroken na de mooiste vrije trap van Sam: een prachtig geplaatste boogbal over het muurtje over de keeper in het doel. Dan volgt weer het ene doelpunt na het andere. Met daarbij het mooiste sneaky balletje van Tessel. Helaas krijgen we ook nog een tegendoelpunt om de oren. Dat was de mooiste goal van Be Fair. Uiteindelijk blaast de scheidsrechter af bij de mooiste eindstand: 11-1.

Doelpunten: Rolinde, Sam, Sophie, Joanne (2), Tessel (3) en Kyra (3).


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie