0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Herman Berends

Herman Berends

Door Beheerder | 14 oktober 2021 | Broekvelder van de week | Nieuws

Deze week begon eigenlijk verleden week maandag 28 september met extra persconferentie van het kabinet met onder andere de maatregel dat er geen publiek meer mocht komen kijken in zowel het betaald voetbal als bij de amateurs.

Alle betaald voetbalclubs, maar ook zeker amateurclubs zoals Rohda’76, hebben hierdoor weer aanvullende extra maatregelen moeten nemen. Dit kost vele vrijwilligers veel tijd en energie. Dat geldt voor de senioren tot de allerkleinsten. Ook de 4/5 jarige spelers die trainen onder Ard merken hier de gevolgen van. Het is niet altijd makkelijk of goed te begrijpen maar laten we vooral blij zijn dat de bal nog mag rollen.

Afgelopen zaterdag mocht het eerste elftal aantreden tegen de gedoodverfde kampioen SCH’44 uit Harmelen. De wedstrijd was eigenlijk maar tien minuten een wedstrijd namelijk de eerste tien. Daarna was SCH’44 op alle fronten de betere ploeg en won verdiend met 4-2.

Ondanks dat er weinig publiek was, kregen we toch nog van de vier meegereisde officials een stem op de ‘Broekvelder van de Week’. Stemmenverzamelaar Siederik Berends kon na het sluiten van de stemhokjes officieel meedelen dat de keuze was gevallen op zijn broer Herman.

De motivatie voor de keuze spreekt voor zich. Herman speelde met veel flair, lef en verdedigde agressief vooruit op de lepe spits van SCH’44. Die beschikt over veel kwaliteiten, maar hij had het toch erg lastig door de speelstijl van Herman. Verder verdient Herman een compliment voor de manier waarop hij zichzelf in het elftal heeft geknokt. Hij zet zijn werkdiensten zoveel mogelijk om, zodat hij kan trainen (pas één training gemist sinds augustus).

Herman is super fit en – misschien niet onbelangrijk om even te benoemen in deze tijd – ook buiten het veld vormt hij een belangrijke schakel. Herman schakelt niet alleen met het team de aanvallers van de tegenpartij uit, maar is ook zeer belangrijk als ziekenhuisverpleegkundige in de strijd tegen het coronavirus.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie