0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jeroen Schouten

Jeroen Schouten

Door Beheerder | 7 oktober 2021 | Broekvelder van de week

Afgelopen zaterdag 26 september won het eerste elftal knap zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Kamerik met 4-1. Er waren meerdere uitblinkers deze middag maar de stemmen van het thuispubliek gaven uiteindelijk de doorslag. Na of tijdens iedere competitiewedstrijd van het eerste elftal kunnen toeschouwers stemmen door een sms te sturen naar leider Siederik Berends. U vermeldt in die sms de naam van de speler en Siederik zal daarna de stemmen tellen.
Leider Siederik had het erg druk met stemmen tellen, want de uitslag werd pas in de loop van zondagmiddag bekend. De strijd om de plekken 1 en 2 werd een nek aan nek race tussen Robin de Mooij en Jeroen Schouten.
Jeroen verzorgde de openingstreffer en Robin slalomde langs 4 à 5 man waarna hij de bal panklaar legde voor Steven Holthuijsen die de 2-0 binnenschoot. Uiteindelijk bepaalde ons blauwwitte publiek dat Jeroen Schouten zich deze week de ‘Broekvelder van de week’ mag noemen.
Jeroen tekende niet alleen met een geplaatst schot voor de openingstreffer, maar werkte zich ook het snot voor de ogen. Hij werd zaterdag al onder luid gejuich en applaus gewisseld nadat hij moegestreden het strijdtoneel verliet een aantal minuten voor tijd. Zaterdagavond in een plaatselijke uitgaansgelegenheid is Jeroen op de grond zittend nog behandeld tegen een krampaanval in de kuit. Deze foto circuleerde al snel door de selectieapp tot grote hilariteit van de overige selectiespelers.
Jeroen, beide beentjes weer op de grond deze week en nog hard(er) trainen aankomende week dat voorkomt vast een krampaanval de volgende keer.


Activiteiten

 • Feb 23

  Voorjaarsvakantie

 • Feb 24

  Voorjaarsvakantie

  Dilettant 1 - Rohda '76 1

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie