0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Pupil van de Week Thomas de Vos blikt terug op een heel mooie dag

Pupil van de Week Thomas de Vos blikt terug op een heel mooie dag

Door Ad van den Herik | 11 oktober 2021 | Nieuws

Nu de competitie weer van start is gegaan, is ook de Pupil van de Week weer terug. Thomas de Vos (9), speler van de JO11-1, beet afgelopen zaterdag het spits af tijdens de wedstrijd tegen Sportief die Rohda met 2-1 wist te winnen. ,,Het was héél leuk. Later hoop ik ook in het eerste te zitten”, blikt Thomas terug.

Thomas was zaterdag al vroeg bij Rohda voor zijn eigen wedstrijd tegen SC Woerden en om 13.00 uur mocht de jonge aanvoerder van de JO11-1 zich melden bij de Heren 1. ,,We gingen eerst naar de tribune bespreken hoe de wedstrijd moest verlopen. Trainer Arjen Linstra vertelde hoe iedereen moest staan als een bal van links of van rechts kwam. Daarna gingen we naar de kleedkamer, daar stond een tafel met gezond eten.”

Na het omkleden, mocht Thomas met het eerste naar het hoofdveld. ,,Daar gingen we trainen en mocht ik de keeper inschieten. Dat was heel leuk en ik had een doelpunt gemaakt. Na het inschieten, gingen we weer even naar de kleedkamer om rust te pakken. De trainer vertelde dat we alles moesten geven: geen 97, maar 100 procent. Toen gingen we terug naar het veld en mocht ik de bal pakken en die naar de middellijn brengen. Ik mocht een actie maken en moest de spelers van Sportief passeren. Zij geven niet alles en ik kon scoren!” 

Na de aftrap begon de echte wedstrijd. ,,Die mocht ik vanuit de dug-out bekijken, samen met de wisselspelers. Het was een heel spannende wedstrijd. De wedstrijd begon met de openingstreffer van Sportief daarna maakte Pim de Visser de 1-1 en in het slot van de wedstrijd maakte Rick Vogels de 2-1. Het was spannend, vooral omdat het heel lang 1-1 stond. Iedereen was blij met de 2-1. Aan het eind van de wedstrijd maakten we een overwinningsfoto, daarna gingen de spelers de kleedkamer in. Ik mocht mee naar de teamkamer en kreeg van Arjen Linstra een bal met alle handtekeningen van het eerste van Rohda en een patatje van Wijno. Het was een héél leuke dag waarbij ik veel heb geleerd over en van het eerste. Ik hoop over een jaar of tien ook in het eerste te spelen. Rohda, heel erg bedankt voor deze mooie dag.”  


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie