0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 laat dure punten liggen

Rohda’76 laat dure punten liggen

Door Ad van den Herik | 30 oktober 2021 | Nieuws

Op bezoek bij Alphense Boys stelde Rohda’76 danig teleur. De Bodegravers hielpen de hekkensluiter zelfs aan het eerste punt van dit seizoen: 0-0. En daar had trainer Arjen Linstra behoorlijk de pest over in. Hij zag zijn ploeg in de eerste twintig minuten nog wel paal en lat raken, maar in het verloop van de eerste helft lieten de blauwhemden het afweten en was Alphense Boys enkele keren dicht bij de openingstreffer. ,,De instelling in de eerste helft was bij een aantal spelers niet goed. We hebben geen ploeg die een wedstrijd zo maar even wint,’’ baalde Linstra opzichtig.  

Dure punten
In de tweede helft was Rohda’76 beter bij de les en zette de thuisclub vast op eigen helft, maar inzetten van onder andere Daniël van Leeuwen en Tygo Zwaan leverden geen doelpunten op. ,,Wij hebben twee hele dure punten liggen,’’ vatte Linstra zijn teleurstelling samen.
Komende zaterdag 6 november komt Zevenhoven naar sportpark De Broekvelden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Pim de Visser probeert met een hakje de 0-1 te forceren. Foto Don van der Meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie