0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 trekt stijgende lijn door

Rohda’76 trekt stijgende lijn door

Door Ad van den Herik | 16 oktober 2021 | Nieuws

Never change a winning team. Op dat veel gehanteerde principe viel trainer Arjen Linstra terug in de uitwedstrijd tegen VEP. Na de overwinning van vorige week tegen Sportief (2-1) en het midweekse bekersucces tegen tweedeklasser Strijen (2-2 en winst na strafschoppen) zag de Rohda’76-oefenmeester geen reden om zijn basiselftal te wijzigen. Met succes. De blauwhemden zegevierden dik verdiend in Woerden met 0-3.
,,Het liep vooral de eerste helft als een tierelier,’’ keek Linstra tevreden terug op de eerste 45 minuten. Niet echt verwonderlijk, want halverwege de streekderby ging Rohda’76 al met 0-3 aan de leiding.

Bal in de kruising
Na een goed half uur opende de jeugdige Rick Baelde de score: 0-1. Niet veel later verdubbelde routinier Daniël van Leeuwen de marge naar 0-2. De mooiste goal van de wedstrijd kwam van de slof van aanvoerder Mitchell van Waveren. Net voor het rustsignaal stiftte de Rohda’76-captain de bal in de kruising. En daarmee was de wedstrijd beslist en tegelijkertijd ontdaan van alle spanning. ,,Het enige dat ik mijn spelers kan verwijten is dat ze er in de tweede helft geen 5 of 6-0 van hebben gemaakt,’’ concludeerde de glunderende Linstra. De Bodegravers bezetten met zes punten uit vier wedstrijden een plek in de middenmoot.
Komende zaterdag ontvangt Rohda’76 het Zegveldse Siveo’60. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Mitchell van Waveren verzendt zijn stift voor de 0-3. Foto Don van der Meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie