0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Rohda’76 verlost van hatelijke nul

Door Ad van den Herik | 10 oktober 2021 | Nieuws

Na twee opeenvolgende nederlagen sleepte Rohda’76 de eerste drie punten in de wacht. Dat ging ten koste van het eveneens nog puntloze Sportief: 2-1. ,,Ik ben vooral heel erg opgelucht,’’ bekende trainer Arjen Linstra na afloop.

Net als in de voorgaande twee competitieduels keek Rohda’76 al snel tegen een 0-1 achterstand aan. ,,Toch begonnen we goed aan de wedstrijd. Voordat de 0-1 viel hadden wij al kansen op 1-0 en 2-0,’’ zag Linstra. Gelukkig voor Rohda’76, met (competitie)debutant Rick Baelde in de basis,  repareerde de immer ijverige Pim de Visser de opgelopen schade nog voor de rust: 1-1.

Beslissing
Ook in de tweede helft mochten de blauwhemden zich beroepen op de betere kansen. Nadat Daniel van Leeuwen in de eerste helft al een bal op de paal zag afketsen, raakte Esli Westmaas na de thee de lat. Met nog een minuut of tien op de klok, viel de beslissing. De in de diepte spurtende Rick Vogels leek eerst op de Sportief-goalie te stranden, maar kon uiteindelijk toch nog het bevrijdende tikje geven: 2-1.

Komende zaterdag 16 oktober gaat Rohda’76 op bezoek bij VEP. De wedstrijd in Woerden begint om 14.30 uur. Foto-onderschrift: Opluchting in het Rohda’76-kamp na de 1-1 van Pim de Visser. Foto Don van der Meer.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie