0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zie jij jezelf achter de bar of in de keuken staan?

Zie jij jezelf achter de bar of in de keuken staan?

Door Ad van den Herik | 14 oktober 2021 | Nieuws

We draaien er niet omheen. Rohda’76 kan op zaterdag nog wel wat wapperende handen gebruiken achter de bar en in de keuken. Misschien wel iets voor jou. Wat het jou oplevert, vraag je? Heel veel: plezier, werkervaring, nieuwe contacten, gezelligheid, waardering en voldoening. En één keer per seizoen krijg je een uitnodiging voor het vrijwilligersfeest van Rohda’76. Wie wil dat nou niet?

De werkzaamheden
Als bar- of keukenvrijwilliger zorg je er voor dat de bezoekers van onze kantine op een vriendelijke wijze geholpen worden aan een hapje en/of drankje. Je werkt daarbij uitsluitend met andere vrijwilligers. Met elkaar zijn wij het gezicht van Rohda’76 en bepalen we mede de sfeer en gezelligheid in onze kantine.
De werkzaamheden van een barvrijwilliger bestaan onder andere uit het verkopen van koffie, frisdrank, snoep, wijn en bier (inclusief tappen), het bedienen van de kassa, inclusief het op eenvoudige wijze verwerken van PIN-betalingen.
De werkzaamheden in de keuken bestaan onder andere uit het bereiden van diverse warme en koude broodjes, patat en snacks.

Kenmerkend aan jou is:
Je draagt Rohda’76 een warm hart toe en vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten. Samenwerken met andere vrijwilligers gaat je eenvoudig af. Je vindt het leuk om medebepalend te zijn voor de sfeer en gezelligheid en het verkrijgen van inkomsten voor de club. De opbrengst uit kantineverkoop maakt immers een groot deel uit van de financiële huishouding van de club.

Rooster
Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden uren en aanwezigheid. Wij werken op een zaterdag in principe met vaste roosteruren. Maar het is natuurlijk mogelijk daar van af te wijken.
De roosterblokken op zaterdag zien er als volgt uit:
08.00-12.00 uur
12.00-16.00 uur
16.00-19.00 uur
Je kunt de frequenties van aanwezigheid in overleg zelf bepalen. Elke zaterdag of bijvoorbeeld één keer in de vier weken? Je zegt het maar.

Wat krijg je er voor terug?
Enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams, toeschouwers en andere Rohda’76- vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Eén keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestavond voor alle vrijwilligers. Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem contact op met onze Yvonne Koelewijn van de barcommissie: yvon_van_rohda@hotmail.com of bel 06-15485039.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie