0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Broekvelder van de week

Broekvelder van de week

Door Ad van den Herik | 8 november 2021 | Broekvelder van de week

Zaterdag 20 november 2021: Niels Bovenhuis

Broekvelder van de Week 

Afgelopen zaterdag 20 november 2021 speelde Rohda’76 uit bij de gedoodverfde kampioenskandidaat SCH’44 uit Harmelen. Ondanks dat Rohda’76 behoorlijk wat potentiele basisspelers miste, werd er een hele aardige eerste helft gespeeld waarbij een voorsprong zeker niet ondenkbaar was geweest. Nu werd met 0-0 de thee opgezocht. 

Gelukkig had iedereen, dus ook de wisselspelers, tijdens de rust ook een broek en kousen aan. Verleden week vond de man die zichzelf vroeger mister Rohda’76 noemde in zijn emailadres – Wijno Verweij – zich gepasseerd, omdat hij nog niet genoemd was in het stukje over de Broekvelder van de week. Wijno bij deze je debuut in deze rubriek en dank voor het nabrengen van 3 paar kousen en 2 broekjes zodat alle Rohda’76 spelers volledig in tenue konden voetballen.  

Het bepalen van De Broekvelder van de Week was een lastige, want de eerste helft was van een heel aardig niveau. Helaas scoorde SCH’44 in de tweede helft wel 2x waardoor er uit met 2-0 verloren werd, maar het was zeker een nederlaag met perspectief.  

De videoanalyse en de verbeterpunten die waren aangegeven werden zichtbaar opgepakt en verbeterd door Rohda’76. SCH’44 werd zelfs geregeld vastgezet op eigen helft en zo kansloos als er verleden jaar werd verloren was deze wedstrijd veel meer in balans. Waarbij  SCH uiteindelijk wel de terechte winnaar was door de individuele kwaliteiten en meer ervaring.  

De jonkies van Rohda’76 speelden een sterke pot als collectief onder aanvoering van Niels Boverhuis. Die zette als een kapitein de achterhoede het elftal op een positieve manier neer. Niels is dan ook dit keer De Broekvelder van de Week.

Aankomende zaterdag 27 november 2021 speelt Rohda’76 thuis de derby tegen de buren van V.V. Bodegraven. Normaal gesproken had het eerste elftal massale steun gekregen van ‘Vak 76’ (gelijk een volgtip voor op Instagram).  

Vanuit de selectie wordt hun steun erg op prijs gesteld zoals tegen ARC voor de beker en de eerder gespeelde (thuis)wedstrijden. De selectie hoopt de supporters van ‘Vak 76’ weer snel te zien en horen langs het veld. Net als overigens alle andere volgers van Rohda’76 zodra het kabinet dit weer toe laat.  


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Bizway
Freek zorgt voor je hypotheek
LekkerMakkelijk
Formido
Vision for Beauty
Jumbo
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie