0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 ontbeert scorend vermogen

Rohda’76 ontbeert scorend vermogen

Door Ad van den Herik | 21 november 2021 | Nieuws

,,We komen inderdaad moeilijk tot scoren,’’ concludeerde Arjen Linstra na afloop van de uitwedstrijd bij SCH’44, de nummer twee van de ranglijst. De Rohda’76-coach zag zijn elftal niet alleen met 2-0 verliezen, maar ook voor de derde wedstrijd op rij geen doelpunt maken. Op hekkensluiter Alphense Boys na, is Rohda’76 de minst scorende ploeg in de afdeling.
,,Toch speelden we voor de rust best een aardige pot. We probeerden daar waar mogelijk hoog druk te zetten en daar had SCH’44 het soms best lastig mee,’’ signaleerde Linstra. De Bodegravers hadden zelfs pech toen een bal van Pim de Visser op de paal belandde.
Na de wissel van speelhelft gaven de individuele kwaliteiten en ervaring aan de kant van de thuisclub de doorslag. Direct na rust viel de 1-0 voor de ploeg uit Harmelen en na ruim een uur moest doelman Maico du Chatinier opnieuw capituleren: 2-0. ,,De tweede helft was ons spel minder en verlies je terecht,’’ meende Linstra.

8-8-8
Rohda’76 bezet momenteel de achtste plaats met acht punten uit acht wedstrijden. Voor komende zaterdag 27 november staat er een cruciaal duel op het programma. Dan komt zustervereniging Bodegraven naar De Broekvelden. Van die ploeg wist Rohda’76 in competitieverband nog nooit te winnen. De derby begint om 14.30 uur. Helaas zonder publiek.

Foto-onderschrift: Pim de Visser (10) schiet op de paal. Foto Don van der Meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie