0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » VEPpletterd

VEPpletterd

Door Ad van den Herik | 21 november 2021 | Nieuws

“De uitslag is prachtig, maar hoe jullie als team mooi voetbal op de mat hebben neergezet, maakt mij als coach nog veel trotser,” spreekt coach Mehdi zijn MO17-team toe na de gewonnen thuiswedstrijd tegen VEP.  

De wedstrijd begint met een vroege tegengoal. Binnen vijf minuten staat het 0-1. Maar de meiden van Rohda laten zich niet van de wijs brengen. Ze laten leuke acties zien, tikken goed over, en zijn VEP eigenlijk steeds de baas. Zowel in de verdediging als in de aanval. Met de rust staat het daarom door een hattrick van Joanne en een knaller van Kyra al 4-1 voor Rohda. Na de pauze blijven de meiden gaan. Mooie acties zorgen voor leuke kansen. Met Maaike als keepster wordt de rust in het team goed bewaard, ze plukt de ballen weg en geeft ze direct weer mee aan haar teamgenoten. De vaart wordt zo in het spel gehouden. Een corner voor Rohda blijft steeds gevaarlijk voor de tegenstander. Zo neemt Kyra een corner, Rolinde neemt de bal aan, via een tegenstander krijgt Sam hem voor haar voeten en zij schiet de 5-1 erin. Even later neemt Anouk een vrije trap, via Sam komt de bal bij Tessel, zij geeft hem voor en Sophie maakt de 6-1.  Het laatste doelpunt, vlak voor tijd, volgt ook weer op een mooie opbouw van achteruit. Anouk speelt de bal op Tessel, die weet Kyra te bereiken en zij maakt hem weer af, op 7-1.

“Jullie alle 14 hebben het vandaag geweldig gedaan,” besluit Mehdi. Waarop mede coach Caroline aanvult: “De beste wedstrijd tot nu toe. We hebben van jullie genoten!”


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie