0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zwaar bevochten drie punten in de pocket

Zwaar bevochten drie punten in de pocket

Door Ad van den Herik | 28 november 2021 | Nieuws

Voor wat wel eens de laatste wedstrijd van dit jaar zou kunnen zijn, vertrekken de meiden van de MO17 vanmiddag naar het veld van Sportlust, in Woerden. Koud, nat weer, maar het team staat er weer, compleet, iedereen fit. We willen het hoge niveau van vorige week graag weer laten zien!

Nou, dat wordt hem dus niet. Dat koude, natte weer zorgt voor stramme lijven en voor een enorm blubberveld. Er wordt, zelfs zonder bal, weg gegleden. De hoekschop, ons gevaarlijke wapen, is af en toe een lachertje omdat het te modderig is om goed af te zetten. Kortom: de sfeer tijdens de wedstrijd is niet echt optimaal. Maar wat er ook gebeurt – vooral doorgaan. Tot het gaatje.

Dat doet Sophie, na een mooie loopactie van Kyra en een voorzet van Tessel. De keeper van Sportlust laat de bal namelijk los en Sophie, geïnspireerd door de specialiteit van Joanne, loopt door en scoort de 0-1. Tien minuten later trekt Sportlust de stand weer gelijk. Rohda speelt wat paniekerig. Niet gefocust. Het blijft vechten. Niet goed voor de gemoedstoestand.

In de tweede helft coachen de meiden elkaar wat meer. Langzaam gaat het iets beter. En gelukkig wordt dat halverwege de tweede helft ook beloond met een tweede doelpunt, ook weer afgerond door Sophie. De voorsprong wordt vastgehouden en de opluchting is groot na het laatste fluitsignaal. Weer drie punten in de pocket. De aansluiting met de top van de poule is heel duidelijk gevonden. Nu maar hopen dat we de laatste drie wedstrijden van deze leuke competitie, ondanks de coronamaatregelen, toch nog een keer kunnen uitspelen…


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie