Home » MO17 slaat weer toe

MO17 slaat weer toe

Door Ad van den Herik | 5 december 2021 | Nieuws

En weer hengelen de meiden van Rohda MO17 alle drie de punten binnen… ARC is vandaag de tegenstander. De omstandigheden zijn bedroevend – het regent pijpenstelen. Het teamgevoel is er niet minder om. Er wordt lekker samen gespeeld. Rohda staat al snel op voorsprong en gaat met 2-0 de rust in. De tweede helft is nog mooier. ARC komt er niet meer aan te pas. Rohda heeft het spel goed in handen. ARC wordt fysieker, maar het spel van onze meiden is echt beter, waardoor hier niemand van in de stress raakt. Er wordt mooi gecombineerd en druk gezet, van achter uit en in de voorhoede. Een geweldige wedstrijd, die eindigt in een 6-0 overwinning. Doelpunten van Rolinde (2x), Sophie, Joanne, Wende en Kyra.