0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 niet opgewassen tegen Alphia

Rohda’76 niet opgewassen tegen Alphia

Door Ad van den Herik | 12 december 2021 | Nieuws

De noodgedwongen competitiestop door de coronamaatregelen gebruikt Rohda’76 om toch het wedstrijdritme zo veel mogelijk vast te houden. Dat doen de mannen van trainer Arjen Linstra door het spelen van oefenwedstrijden. Vorige week kwamen de blauwwitten een gelijk spel overeen met Moerkapelle:  3-3. Afgelopen zaterdagen waren zij niet opgewassen tegen derdeklasser Alphia: 5-1. ,,De eerste helft speelden we dramatisch,’’ concludeerde Linstra na afloop. ,,We speelden tegen een tegenstander van niveau. Als liefhebber kan ik daar van genieten, maar niet als tegenstander.’’

Antwoord
Na een 3-0 ruststand schoot de thuisclub net na de rust nummer vier tegen de touwen voordat Rohda’76 via Pim de Visser een antwoord had: 4-1. Het slotakkoord was voor de Alphenaren die de eindstand op 5-1 bepaalden. Voor de Bodegravers gold deze ontmoeting als de laatste wedstrijd van 2021.
Op zaterdag 22 januari 2022 hervat Rohda’76 de competitie met een uitbeurt bij NSV’46. Tenminste, als de coronamaatregelen dat niet verhinderen.

Foto-onderschrift: Pim de Visser scoorde de eretreffer voor Rohda’76. Foto Don van der Meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie