0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76-spelers als Formule1-coureurs

Rohda’76-spelers als Formule1-coureurs

Door Ad van den Herik | 19 december 2021 | Nieuws

Met een teambuildingsuitje sloot de selectie van Rohda’76 het kalenderjaar 2021 af. Niet op het veld, maar in een Formule1-wagen. Althans, in simulatoren van het F1 Racing Centre in Utrecht. Daar kropen 26 spelers en begeleiders achter het stuur. Na een spannende race kwam Tim van Jaarsveld als eerste over de streep, met in zijn kielzog Jeroen Schouten en Jorg Schreuder.

Door de huidige coronamaatregelen mogen de mannen van de trainers Arjen Linstra en Peter van Holstein tot 15 januari 2022 niet op het veld trainen. De herstart van de competitie heeft de KNVB inmiddels al uitgesteld tot zaterdag 29 januari 2022.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie