0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Eddie Plomp vrijwilliger van het jaar

Eddie Plomp vrijwilliger van het jaar

Door Ad van den Herik | 22 februari 2022 | Nieuws

Geen vereniging kan zonder: vrijwilligers. Onbetaalbare krachten die goud waard zijn. Op hen draait de club. De één houdt de ledenadministratie bij, de ander maakt kleedkamers schoon. Een derde traint twee keer in de week een jeugdelftal. Allemaal even waardevol. Dat maakt het voor het Rohda’76-bestuur ieder jaar weer een lastige opgave om één van zijn leden uit te roepen tot vrijwilliger van het jaar. Rohda’76 telt immers veel vrijwilligers die zich op een bijzondere wijze onderscheiden.

Palmares
De keuze voor het voetbalseizoen 2021-2022 viel op Eddie Plomp. Niet verwonderlijk, want Eddie heeft bij Rohda’76 een indrukwekkende vrijwilligerspalmares. Hij maakt al vele jaren deel uit van de technische commissie voor de jeugd, houdt de ledenadministratie bij, is elftalleider van JO17, maakt barbezettingsschema’s voor de donderdagavond (en sluit dan vaak zelf als laatste de kantine), fluit geregeld een wedstrijdje en voorziet het bestuur gevraagd en ongevraagd van advies. In het verleden maakte hij deel uit van de jubileumcommissie die het 25- (in 2001) en 40-jarig (2016) jubileum van de club organiseerde.

Foto-onderschrift: Eddie Plomp (r) ontvangt van voorzitter Arjan Griffioen de onderscheiding die hoort bij de vrijwilliger van het jaar.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie