0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gezamenlijk grensoverschrijdend gedrag voorkomen

Gezamenlijk grensoverschrijdend gedrag voorkomen

Door Ad van den Herik | 12 februari 2022 | Nieuws

Door een lawine aan berichtgeving kan het niemand zijn ontgaan: het seksueel grensoverschrijdend gedrag bij de The Voice of Holland en Ajax-directie.

Een paar jaar geleden was er ook al veel aandacht voor grensoverschrijdend gedrag. Vooral waar het ging om seksuele intimidatie (#MeToo), maar ook geweld tegen hulpverleners,  pesten, homodiscriminatie en andere uitingen.

Samen met onze leden en vrijwilligers willen wij voorkomen dat zoiets bij Rohda’76 gebeurt. Niet alleen met woorden, maar ook met concrete acties. De vaststelling van een Protocol Ongewenst Gedrag was vier jaar geleden zo’n actie.

We hopen natuurlijk dat zich bij onze vereniging geen situaties van grensoverschrijdend gedrag voordoen. Mocht dat onverhoopt wel zo zijn, dan kun je contact zoeken met één van de twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging. Wat je met hen bespreekt blijft strikt vertrouwelijk. Die vertrouwenspersonen zijn Marja Duine en Arjan de Jong. Klik de link aan om meer over hen te weten en over je ze kunt benaderen.

Het bestuur van Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie