0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Goede herstart van Rohda’76

Goede herstart van Rohda’76

Door Ad van den Herik | 20 februari 2022 | Nieuws

Na de gedwongen onderbreking van de competitie door de coronamaatregelen, heeft Rohda’76 een goede herstart gemaakt. Op bezoek bij Kamerik kaapten de mannen van Arjen Linstra verdiend de volle buit weg: 1-2.

Vanaf het eerste moment probeerde Rohda’76 de thuisclub onder druk te zetten; snel de bal veroveren en zelf gevaarlijk worden. Dat lukte na een kleine twintig minuten. De naar rechts uitgeweken Jeroen Schouten bracht Pim de Visser in stelling: 0-1.

Slordig
Tien minuten na de rust leek de wedstrijd beslist. De van een langdurige blessure teruggekeerde Steven Holthuijsen schoot de 0-2 binnen. Daarna konden de Bodegravers verder uitlopen, maar zij waren slordig in de afronding. Dat zag ook Arjen Linstra. ,,Het was in mijn optiek zeer reëel dat we daarna met drie of vier doelpunten verschil zouden winnen, maar we kozen te snel voor de moeilijke oplossing.’’ Aan de andere kant strafte Kamerik gepruts in de Rohda’76-afweer wel af: 1-2. Maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet.

Twee derby’s
Komende dinsdag 22 februari ontvangt Rohda’76 om 20.15 uur Bodegraven en op zaterdag 26 volgt er weer een derby. Dan komt koploper Zwammerdam naar sportcomplex De Broekvelden. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Jeroen Schouten stuit op de doelman van Kamerik. Foto Don van der Meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie