0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Prachtig affiche: Rohda’76 – Bodegraven

Prachtig affiche: Rohda’76 – Bodegraven

Door Ad van den Herik | 6 februari 2022 | Nieuws

Een prachtig affiche, de herstart van de competitie op zaterdag 12 februari: Rohda’76-Bodegraven. Een heuse derby waarbij de twee ploegen strijden om hetzelfde belang, namelijk de staartploegen op afstand houden. Tegelijkertijd probeert Rohda’76 aan te haken bij de middenmoot. De thuisploeg verzamelde tot nu toe acht punten en bezet de achtste plaats, Bodegraven sprokkelde er zes bij elkaar en staat tiende op de ranglijst.

Zelfvertrouwen
In competitieverband wist Rohda’76 nog nooit te winnen van de roodhemden die bij de onderlinge confrontaties regelmatig boven zichzelf uitstijgen. Rohda’76-trainer Arjen Linstra kijkt uit naar de dorpsstrijd. Hij verwacht dat zijn elftal het spel gaat maken, maar tevens waakzaam moet blijven voor de tegenaanval. Dat vraagt om veel concentratie en loopvermogen. ,,We staan er conditioneel goed op. Ik heb er veel vertrouwen en zin in,’’ bekent de oefenmeester uit Koudekerk. Hij zag zijn elftal in de achterliggende weken zelfvertrouwen tanken (5-0 tegen SJZ en 4-1 tegen WDS), maar moest afgelopen zaterdag wegens coronagevallen de oefenwedstrijd tegen Floreant afblazen. ,,We wilden geen risico nemen. De gezondheid van de spelers staat voorop,’’ meent Linstra. Hij hoopt dat het herstel van de besmette spelers voorspoedig verloopt.
Scheidsrechter Rodenburg zet de 22 spelers om 14.30 uur aan het werk.

Foto-onderschrift: Archiefbeeld Rohda’76 tegen Bodegraven


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie