0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Willem van Tol verlengt contract

Willem van Tol verlengt contract

Door Ad van den Herik | 22 februari 2022 | Nieuws

Na hoofdtrainer Arjen Linstra heeft Rohda’76 ook overeenstemming bereikt met keeperstrainer Willem van Tol. De 55-jarige Alphenaar gaat ook in het seizoen 2022-2023 met de sluitposten van de selectie aan de slag. Daarnaast bekommert hij zich tevens om de doelmannen en -vrouwen van de jeugdelftallen vanaf JO15 en heeft hij plannen om enkele keren per jaar een keepersclinic te organiseren.

Van Tol is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark De Broekvelden. In het verleden trainde hij vele jaren de doelmannen van achtereenvolgens ARC en Zwammerdam. Voor zijn komst naar Rohda’76 ontfermde hij zich drie seizoenen over de sluitposten van Aarlanderveen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie