0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Coole keeper MO17

Coole keeper MO17

Door Ad van den Herik | 20 maart 2022 | Nieuws

Een hele drukke voetbaldag is het vandaag voor de MO17-meiden. Bijna iedereen heeft wel een dubbelrol. Maar liefst vijf meiden treden bij de pupillen op als scheidsrechter, en vier speelsters helpen de MO15 om een volledig team op de been te brengen. En dan volgt in de middag de eigen wedstrijd nog, tegen Bernardus.

Het is een rommelige wedstrijd waarin de eerste aanvallen voor Rohda zijn, maar de echte kansen niet verzilverd worden. Na een half uur scoort Lisa uit een mooie voorzet van Sophie: 1-0. Vijf minuten later is er een chaotische situatie in het doelgebied van Rohda. Er valt een meisje van Bernardus, de scheids ziet er een overtreding in en Rohda krijgt een penalty tegen. Onverwacht en natúúrlijk niet terecht. Keepster Maaike blijft cool en houdt de bal eruit! ”Ik stond daar, ik dook naar rechts en toen had ik hem gewoon!” vertelt ze na afloop.

Kantelpunt
Een kantelpunt in de wedstrijd, enorm lekker voor het zelfvertrouwen. In de tweede helft krijgt Rohda een vrije trap vlak tegen de achterlijn. Het is bijna een corner. Sophie neemt hem en draait de bal in een keer richting het doel. De keepster raakt hem nog licht, maar het schot is niet meer te keren: de 2-0 zit er in. Rohda gaat nog meer in de aanval, en heeft ook de wind mee. Uit een rebound scoort Sophie de 3-0. Een van de corners, een poeier van AnoukVr, komt weer bij Sophie terecht en die weet nog eens het net te vinden. Tessel laat nog een paar keer een lekker schot zien, maar het lukt haar niet om de bal ook in het net te krijgen. Belangrijker natuurlijk is dat het de tegenstander ook niet lukt: 4-0 is de eindstand. Ook de derde wedstrijd van deze competitie is gewonnen: Negen punten uit drie wedstrijden!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie