0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Natuurlijk help jij een handje mee

Natuurlijk help jij een handje mee

Door Ad van den Herik | 20 maart 2022 | Nieuws

Lekker hè, dat je na afloop van een wedstrijd wat kunt bestellen in de kantine. Fijn ook dat er een scheidsrechter paraat stond om jouw wedstrijd te fluiten. En dat je in een schone kleedkamer stapte, dat de lijnen op het veld stonden. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Alles wat er bij Rohda’76 gedaan wordt, gebeurt door vrijwilligers. En daar hebben we er nooit genoeg van. Want naast een voorzitter en secretaris voor het hoofdbestuur, kunnen we ook op andere vlakken nog handjes gebruiken. Dat zie je in het onderstaande overzicht van de vrijwilligersvacaturebank. Daar zit zeker iets voor jou bij.

Gastheer/vrouw
Enthousiaste personen die de bezoekende elftallen en scheidsrechters willen ontvangen met een kopje koffie. Jij regelt wat praktische zaken voor ze en wijst ze de weg. In de rust van wedstrijden en na afloop regel jij een drankje voor de scheidsrechters. In overleg bepaal jij hoe vaak jij een dagdeel wilt helpen.

Activiteitencommissie
Enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen met het bedenken en organiseren van activiteiten. Een activiteit is voor de gezelligheid, bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest voor de jongste kinderen, feestavond voor oudere jeugd of de familiedag voor het hele gezin.

Toernooicommissie
Enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen met het organiseren van één of meer toernooien voor de jeugdteams.

Scheidsrechters
Vergroting van de scheidsrechterspool die jeugdwedstrijden fluit. Jij fluit dan wedstrijden op een heel veld van onze meisjes en jongens vanaf 13 tot 19 jaar. Je hebt daar geen diploma voor nodig. Uiteraard is het mogelijk om via Rohda’76 een scheidsrechters cursus te volgen.

Scheidsrechterbegeleider
Vrijwilligers die op zaterdagochtend onze jeugdscheidsrechters willen begeleiden tijdens hun eerste stappen als scheidsrechter bij de jongste jeugdwedstrijden.

Scheidsrechtercoördinator
Een vrijwilliger die wekelijks de scheidsrechters indeelt voor onze thuiswedstrijden.

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie coördineert alle zaken die het jeugdvoetbal mogelijk en leuk maken. Denk hierbij aan, aanspreekpunt voor bestuur, scheidsrechterszaken, organisatie rondom jeugdteams, voetbaltechnische zaken rondom jeugdteams etc. In onderling overleg bepalen we welke taken het best bij jou passen.

Technische commissie jeugd
Rohda’76 zoekt leden die het voetbaltechnisch beleid willen bewaken en verbeteren. Jij ondersteunt onze trainers en leiders van de jeugdteams. Binnen de technische commissie jeugd verdelen we in onderling overleg de taken.

Barcommissie
Vrijwilligers die onze gasten van een natje en droogje willen voorzien. Onze vaste barmedewerkers werken jou in en begeleiden jou verder. Je kunt zelf bepalen of je in de keuken of achter de bar wilt staan. In onderling overleg bepalen we hoe vaak jij bardienst draait op zaterdag. Ook het draaien van bardiensten op de doordeweekse avonden of als invalkracht behoren tot de mogelijkheden.

Terreincommissie
Om te kunnen voetballen en trainen moet er veel in het clubhuis en op en rond de velden gebeuren. De velden moeten in orde zijn (lijnen trekken, sproeien, netten in de doelen etc.), de tuin om de velden heen moet onderhouden worden en er moeten reparaties en dergelijke klusjes in en om het clubhuis worden gedaan. Rohda’76 is op zoek naar meerdere enthousiaste (gepensioneerde) vrijwilligers, die minimaal één dagdeel (ochtend/middag) doordeweeks de huidige terreincommissie willen komen ondersteunen.

Schoonmakers
Enthousiaste vrijwilligers die de kantine van Rohda’76 willen helpen schoonmaken. Op maandagmiddag of -avond kun je meehelpen om de kantine, bar en keuken weer netjes te maken voor onze leden en gasten.

Na al enthousiast? Meld je dan aan via info@rohda76.nl of schiet één van de bestuursleden aan.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie