0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Presentatie trainer Rohda’76 2

Presentatie trainer Rohda’76 2

Door Ad van den Herik | 8 maart 2022 | Nieuws

De technische commissie van Rohda’76 is er in geslaagd voor komend seizoen een trainer-coach aan te trekken voor het tweede elftal: Andries Ranck. De Zoetermeerder volgt Peter van Holstein op die aan het einde van dit seizoen onze vereniging verlaat.
Ervaren en gedreven, zo omschrijft de nieuwkomer zichzelf. Hij is – net als hoofdtrainer Arjen Linstra – in het bezit van het trainersdiploma UEFA B. Op zijn palmares prijken trainerschappen bij zowel jeugd- als seniorenelftallen. Veelal trainde en coachte hij reserve-elftallen bij onder andere Naaldwijk, Floreant, DSO. Bij de laatste vereniging fungeerde Andries ook als assistent-trainer van de hoofdmacht. Momenteel heeft hij het tweede elftal van DSVP onder zijn hoede, waarmee hij al eerder promoveerde naar de reserve-tweedeklas.

Foto-onderschrift: Andries Ranck tekent zijn contract bij Rohda’76. Links Hans Wouter Valk (tc) en Arjan Griffioen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie